knapp kontakta   knapp prislista

Webblogo 2016

Webbannonsering kkuriren.se

kkuriren.se är Katrineholm-Kurirens lokala digitala nyhetssajt med omkring 35 000 unika webbläsarbesöki veckan. Dygnet runt uppdaterar vi med de senaste nyheterna, sett ur ett lokalt perspektiv.

En besökare på kkuriren.se gör flera klick bland våra sidor och det gör att vi har över 215 000 sidvisningarvarje vecka (den senaste statistiken finner ni här). För dig som annonserar på kkuriren.se innebär det att din annons visas många gånger vid ett besök och dessutom är alla unika besökare inne flera gånger per vecka.

Genom att annonsera på vår responsiva sajt öppnar sig möjligheten att nå helt nya målgrupper. På kkuriren.se erbjuder vi flera olika annonsmöjligheter. Det ger dig stor möjlighet att locka in besökaren till din egen webbplats och fördjupa kontakten med dina kunder.

Med våra sajter som reklamkanal kan du föra en tvåvägskommunikation och interagera med dina kunder i en lokal miljö. Undersökningar visar att besökare är mer benägna att agera på en webbannons i en lokal miljö med lokala nyheter. Du kan presentera din information med bilder, animationer, ljud och text, på ett spännande, tilltalande och iögonfallande sätt som fångar din målgrupps uppmärksamhet.

Via vår mobila plattform erbjuder vi dig som annonsör dessutom att synas för ytterligare en målgrupp.

Du som är annonsör kan mäta effekten och vi följer upp med statistik efter avslutad kampanj.
Självklart kan vi också hjälpa till med produktionen av din webbannons.

* Källa: Kiaindex.se 

Välkommen att kontakta oss för mer information »